Guest Speaker Vladimir Vulic

Management, Innovation, Social Media Consultant

Co-founder of the digital community Digitalizuj.me

Vladimir Vulic (sau Vanja, cum il numesc prietenii) este consultant in Management, Inovatie si Social Media, co-fondator al comunitatii digitale Digitalizuj.me si Director de Program la conferinta Spark.me, unul dintre cele mai de succes evenimente dedicate tehnologiilor de business din regiunea Europei de Sud-Est. In portofoliul sau de clienti pe zona de consultanta regasim nume precum Coca-Cola Company (subsidiara din Serbia), Trebjesa Brewery Nikšić (firma din grupul Molson Coors), Crnogorski Telekom (detinuta de Deutsche Telekom), Erste Bank Serbia, Guvernul din Muntenegru etc.

Un proiect de amploare dezvoltat de Vannja, Digitalizuj.me, reprezinta o comunitate digitala care sprijina oameni si organizatii din Muntenegru sa profite de oportunitatile create de fenomenul de digitalizare la nivel social si de business. Digitalizuj.me este partenerul pe implementare al unui proiect mai amplu, Youth Innovation Lab, initiat de UNICEF cu sprijinul financiar al ING Bank si in colaborare cu Ministerul Educatiei din Muntenegru. Acest “laborator” al inovatiilor ofera instrumente, oportunitati si programe de formare menite sa sustina tinerii din tara respetiva in dezvoltarea si implementarea unor solutii la provocarile actuale ale pietei, cat si in dezvoltarea unor competente noi.

Vanja este, de asemenea, unul dintre pionierii antreprenoriatului din internet, in Muntenegru: in 1998, el a fost co-fondator al Download Zone, care in prezent este un serviciu oferit de Deutsche Telekom pe piata respectiva.

De-a lungul carierei sale a acumulat si o experienta de 12 ani in zona academica la Universitatea de stat din Muntenegru, unde a predat cursuri de Management Strategic. A urmat diverse programe educationale la universitati prestigioase din Statele Unite și din Europa, printre care Massachusetts Institute of Technology (MIT), University of California, University of Greenwich Business School etc.

Vanja sustine in mod frecvent prezentari inspirationale la conferinte si evenimente corporate mai restranse, pe trei continente, in ultimii ani avand inclusiv doua speech-uri la celebrele conferinte TEDx.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial