Iancu Guda

Services Director

Coface

Iancu Guda este responsabil pentru dezvoltarea liniilor de servicii ca şi Director General al Coface Credit Management Services SRL. Iancu are peste 10 ani de experienţă în managementul riscului de credit.Incepand cu anul 2013, este este lector asociat la Institutul Bancar Roman, unde preda cursuri de analiza financiara avansata si corporate finance in cadrul programului CEFA. De asemenea, incepand cu anul 2017, Iancu este autorizat de catre ASF in pozitia de VicePresedinte si Administrator Independend in Consiliul de Administratie al BRD Asset Management.

Background educational:

După absolvirea facultăţii FABBV din cadrul ASE, Iancu a finalizat cu succes programul DOFIN – Centru de Excelenţă European în anul 2010, toate cele trei nivele de certificare CFA in anul 2016, si detine autorizatia de formator autorizat ANC. Incepand cu noiembrie 2014, Iancu urmeaza cursurile EMBA Sheffield University, pe care le finalizeaza cu succes la finalul anului 2016.

Proiecte de voluntariat

Incepand cu Martie 2012, Iancu este membru activ  al AAFBR (Asociatia Analistilor Financiari Bancari din Romania), si preia responsabilitatea de VicePresedinte in perioada 2014-2016 precum si mandatul de Presedinte al Consiliului Director al AAFBR pentru mandatul 2016-2018.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial