Corina-Badisor-TRT-2023-500x500

Corina Badisor

Manager Loyalty și Digital

Profi Rom Food

Corina Bădișor îmbină armonios experiența  ca statistician cu pasiunea pentru evoluția digitală, oferind o perspectivă unică în marketingul digital cu o experiență de peste 15 ani.

S-a alăturat echipei Profi în urmă 4 ani , unde și-a lăsat amprenta asupra dezvoltării digitale a companiei, concentrându-se pe customizarea aplicației care susține și comunică platforma de loialitate “Bravo că ești Profi”.

Plecând de la începuturile sale în domeniul intrigant al MLM-ului, Corina și-a alimentat pasiunea pentru conceptul de loialitate si hiper-personalizare a datelor, care a fost sursa de inspirație în întreaga sa evoluție profesională. Această pasiune s-a unit perfect cu direcția sa către marketingul digital.

Cu o experiență extinsă în poziții variate în departamentele de Achiziții Internaționale și Marketing, Corina Bădișor demonstrează nu doar abilități solide în gestionarea datelor statistice, ci și pricepere în elaborarea și aplicarea strategiilor de marketing digital. Această abordare integrală a domeniului îi conferă capacitatea de a naviga cu ușurință în găsirea soluțiilor adecvate cerințelor clienților.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial