Catalin-Bulbariu-TRT-2023-500x500

Cătălin Bulbariu

Revenue Growth Manager

Coca-Cola HBC România

Cătălin conduce din 2019 echipa de RGM (Revenue Growth Management) a Coca-Cola HBC România, fiind unul dintre profesioniștii cu experiență vastă în zona de Revenue Management. Cătălin a făcut gradual trecerea către zona strategică, în cadrul experiențelor din zona de retail și FMCG, în roluri ce au îmbinat partea financiară și cea comercială. În Coca-Cola HBC, rolul său și al echipei pe care o coordonează este acela de a contribui la construirea strategiei comerciale, integrând considerentele relevante din marketing, vânzări și zona financiară pentru definirea unei abordări relevante pentru consumatori, parteneri și business.

Deși este un domeniu încă nou în România, dar din ce în ce mai întâlnit în structura echipelor din FMCG și nu numai, Cătălin considera zona de Revenue Management ca o componentă cheie în orice business – prin prisma abordării strategice integrate pe care o permite – și crede că, într-o lume dominată în viitor de automatizare și AI, o strategie corectă de Revenue Management oferă instrumentele necesare pentru diferențiere și sustenabilitate strategică.

Cătălin deține un Executive MBA la Tiffin University, este membru ACCA și absolvent al Academiei de Studii Economice din București. Printre pasiunile sale se numără șahul și sportul, dar mai ales se consideră un fidel suporter al copiilor săi, ce practică volei și fotbal, așa că îl puteți întâlni la sfârșitul săptămânii de multe ori pe marginea terenurilor de sport.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial