Bogdan Lupu_site

Bogdan Lupu

Head of Loyalty and Mobile

Carrefour România

De peste 10 ani, Bogdan Lupu, Head of Loyalty & Mobile, Carrefour România, construiește conexiuni mai bune cu consumatorii prin utilizarea datelor și a tehnologiei. Activ în domeniul Digital, el a lansat până în prezent 4 aplicații.

După ce s-a specializat în Advertising Management și Marketing la Canterbury Christ Church, Regatul Unit al Marii Britanii, unde a absolvit cursurile de licență, Bogdan a obținut diploma de Master în Economie și Administrarea Afacerilor de la Universitatea Autonomă din Barcelona, Spania.

Bogdan este alături de Carrefour România din 2014, când s-a alăturat companiei în calitate de Digital Marketer. De atunci, a avansat rapid, ocupând consecutiv funcția de Head of Digital Marketing & Ecommerce (2015-2019) și, apoi, Head of Loyalty & Mobile, începând din august 2019. Rolul lui în această calitate este de a crea noi modalități de a interacționa cu clienții Carrefour în mediul digital, pentru a crește frecvența sesiunilor de cumpărături și relevanța comunicării comerciale.

În responsabilitatea lui Bogdan intră managementul programului de fidelizare Act for Good, al aplicației mobile Carrefour și serviciilor mobile precum Self Scan, managementul Salesforce Marketing Cloud pentru automatizarea operațiunilor de marketing, cât și îmbunătățirea experienței utilizatorului și a interfeței de utilizare pentru aplicația mobilă.

Bogdan a avut un rol esențial în dezvoltarea aplicației Carrefour și a programului Act for Good, lansat în ianuarie 2021, un hub digital care aduce la viață o nouă viziunea asupra shopping-ului – când faci cumpărături, faci și bine – prin faptul că utilizatorii pot să doneze punctele acumulate în aplicație, prin fiecare sesiune de cumpărături, către cauze umanitare direct în aplicație. În plus, programul, unic pe piața din România, oferă clienților o experiență integrată în ceea ce privește accesul la oferte și reduceri personalizate, dar și la experiențe unice precum webinarii, vizite la crame sau degustări de vin.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial