Despre

Contextul nefavorabil al ultimilor ani a fost un factor disruptiv pentru companiile din piața de retail și FMCG, care au fost nevoite să renunțe la modul convențional de a privi businessul și să identifice teritorii noi de dezvoltare și moduri creative de a aborda businessul. Iar pentru acei jucători care și-au atins obiectivele, elementul comun a fost identificarea unor strategii de business care au adus plusvaloare într-un context nefavorabil.

Sub tema umbrelă ”Transform to perform”, în cadrul celei de-a 19-a ediții a Trade Round Table vom aduce în prim-plan companii care au ales să privească dincolo de provocările momentului și care au identificat oportunități de creștere într-o piață în care inflația își pune puternic amprenta asupra comportamentului de cumpărare. Vom discuta cu speakeri de top din industrie despre provocările momentului, despre impactul măsurilor legislative de susținere a consumatorilor prin reducerea prețurilor la alimentele de bază, strategii de succes, dar și despre perspectivele pentru 2024.

Un lucru este însă cert când vorbim despre viitor, performanța este reflexia mixului dintre adaptare, flexibilitate, inovare, dezvoltare, shopper centricity și, last but not least, angajați motivați.

 

5 motive să participi

Conținut exclusiv

O oportunitate unică de a accesa conținut exclusiv și de a descoperi perspective valoroase pe care nu le vei regăsi la alt eveniment.

Speakeri de top

Întâlnești în premieră speakeri de top locali și internaționali de la care vei afla informații valoroase atât pentru tine, cât și pentru organizația pe care o reprezinți.

Networking

Ai oportunități de networking cu 250+ profesioniști din FMCG cu care poți dezvolta relații eficiente de business.

Idei aplicabile

Găsești idei aplicabile care te vor inspira și te vor ajuta în dezvoltarea activității tale.

Puncte de vedere oneste

Alătură-te jucătorilor cheie și liderilor din industrie pentru a afla puncte de vedere oneste și pertinente.

Partners

01 Coca Cola HBC
Unilever
02-2 RetuRO
05 Auchan
03-2 CAROLI
07 Kaufland
04 Julius Meinl
penny
05-2 Siviero Maria
Logouri-website-TRT-2022-CTP-300x300
Logouri-website-TRT-2022-AdProd-300x300

De ce să devii partener?

Parteneriat de încredere

Brandul/compania ta va fi promovat/ă la una dintre cele mai apreciate conferințe din piața de FMCG, cu o istorie de 13 ani în industrie.

Expunere

Vei avea ocazia să îți promovezi produsele și serviciile nou lansate pe piață în rândul tuturor participanților la eveniment.

Recunoaștere

Vizibilitatea și renumele brandului/companiei tale în industria FMCG vor crește prin asocierea cu un eveniment de top.

Noi contacte

Vei dezvolta noi contacte și parteneriate cu profesioniști asemeni ție.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial