VIOREL OGNEAN
Country Manager
Coty Romania

     
         
     

Organizator

Parteneri

Sponsori

 

 

Parteneri media

 

 

 

 

Si-a inceput activitatea in domeniul cosmeticelor in 1997 in cadrul companiei Gillette, ca Trade Marketing Manager, pozitie care i-a solicitat atat experienta in vanzari cat si cunostintele de marketing in vederea implementarii politicilor de pret la distribuitori, a planului strategic de vanzari pentru Romania si Bulgaria, a previziunilor si a bugetului, succesul acestora simtindu-se in cresterea semnificativa a castigurilor.

Urmatorul pas in aceeasi directie a fost angajarea la Johnson Wax in 1998 in calitate de National Sales Manager, conducand o echipa formata din 35 de persoane. Impreuna cu aceasta a planificat si a implementat o retea de distributie regionala si locala puternica. In decursul a 5 ani de activitate in cadrul companiei a realizat programe de evaluare a performantei si de dezvoltare a distribuitorilor, strategii de vanzare, politici comerciale si de pret, a preluat responsabilitati de marketing precum cercetarile de piata, campaniile media, promotiile in store si a dezvoltat canale alternative de distributie.

In 2003, avand o experienta de peste 5 ani in domeniul cosmeticelor, a acceptat provocarea lansata de Coty, si a devenit managerul general al filialei din Romania, avand in acelasi timp in subordine si filialele din Bulgaria si Moldova.

In Romania, Coty Cosmetics este unul dintre principalii jucatori pe pietele de parfumerie pentru femei si barbati, produse de ingrijire corporala si cosmetica decorativa. Coty Romania distribuie principalele marci din portofoliul mass-market si semi-selectiv al diviziei COTY Beauty: adidas, rimmel, astor, celine dion, pierre cardin, beckham, esprit si recent Kylie Minogue.

In cadrul companiei raspunde pe deplin de rezultatele filialelor pe care le conduce, de aceea, planul sau este de a dezvolta o structura orientata spre succes. In acest sens, dezvolta strategii si planuri pentru consolidarea sau obtinerea pozitiei de lider a companiei pe piata.

Pregatirea sa academica incepe in 1996 cu The Open Business School U.K. in Romania , in cadrul careia a absolvit cursul ‘Effective Manager'. In perioada 1997 – 2002 a urmat Facultatea de Management - Academia de Studii Economice din Chisinau , Moldova . In prezent urmeaza programul MBA din cadrul Universitatii din Sheffield, City University.


Mentalitate europeana in comertul traditional romanesc

 

Inapoi la PREZENTARI

     
       
Copyright © Magazinul Progresiv. All rights reserved